Flow-in Love College

Februari en maart zijn de maanden waarin jullie de unieke kans krijgen om je huwelijksleven een enorme boost te geven! Wil je in rust op een inspirerende locatie tijd vrijmaken voor elkaar? Wil jij alles uit je huwelijk halen wat erin zit? Dan is dit college dé plaats waar je dat kunt bereiken!

In een besloten groep krijg je vijf avonden praktische tools en gefundeerde kennis aangereikt over Bijbelse, wetenschappelijk bewezen principes voor je huwelijk. Bovendien is er elke avond tijd om samen met je partner aan de slag te gaan om met God elkaars hart te vinden en je relatie nog beter te maken!

Inhoud
Je wordt meegenomen in het oorspronkelijke plan van God over het verbond wat jullie hebben gesloten, over emotionele behoeften, communicatiepatronen, seksualiteit en geloof. Elke avond wordt gevuld met theorie, eerlijke praktijkervaringen en ministry. Je krijgt genoeg tools om samen je relatie te bouwen en er zijn eventueel mentoren die je nog verder kunnen laten ‘flowen’.

Voor wie
Deze avonden zijn geschikt voor dappere stellen die zich, door de gebrokenheid van het leven heen, willen uitstrekken naar wat God voor hen heeft klaargemaakt!
Stellen die bereid zijn elkaar in alle eerlijkheid te ontmoeten, liefde te ontvangen en zich vanuit God te geven aan de ander! 

Wij garanderen je dat je geen spijt zult krijgen van deze investering!


Data:

Dinsdag van 19.30-22.00 uur

4 februari                        10 maart
11 februari                      17 maart
18 februari

Investering: Per stel €250  

Plaatsen: maximaal 8 stellen

Locatie: WebNL, Deltageul 101, Stellendam 

Inschrijfformulier