Flow-in Love College

 

Direct aanmelden!

 

Door de Love College krijgen jullie de unieke kans om je huwelijksleven een enorme boost te geven! Wil je in rust op een inspirerende locatie tijd vrijmaken voor elkaar? Wil jij alles uit je huwelijk halen wat erin zit? Dan is dit college dé plaats waar je dat kunt bereiken!

Gedurende vijf avonden krijg je praktische tools en gefundeerde kennis aangereikt over Bijbelse, wetenschappelijk bewezen principes voor je huwelijk. Elke avond ga je samen met je partner aan de slag om elkaars hart te vinden en je relatie nog beter te maken! 

Inhoud
Je wordt meegenomen in het oorspronkelijke plan van God over het verbond wat jullie hebben gesloten, over emotionele behoeften, communicatiepatronen, seksualiteit en geloof. Elke avond wordt gevuld met theorie, eerlijke praktijkervaringen en ministry. Je krijgt genoeg tools om samen je relatie te bouwen en er zijn eventueel mentoren die je nog verder kunnen laten ‘flowen’.

Avond 1
Een hemels huwelijk: hierin breng je jullie relatie in kaart en kijk je waar jullie ontwikkelkansen liggen.

Avond 2
Communicatie in kaart: Een avond over communicatie in relatie tot misverstanden en zelfs ruzies. In deze avond ontdekken jullie de echte betekenis van ruzie en leer wat het nut van effectief ruzie maken is. Aan het eind van de avond heb je tools gekregen die jullie helpen om op een krachtiger manier jullie communactie in te zetten!

Avond 3
Wat wil hij - wat wil zij? Deze avond staat in het teken van wederzijdse behoeftes. We duiken in de werkelijke betekenis van het huwelijk als verbond.

Avond 4
Alles over seks. Dat zegt genoeg, toch :-)?

Avond 5
Beautiful cracks. Een avond over de waarde van littekens! Iedere relatie levert barsten op, maar wat doe je ermee en hoe kun je ze als kracht inzetten?

 

Direct aanmelden!

Voor wie
Deze avonden zijn geschikt voor dappere stellen die zich, door de gebrokenheid van het leven heen, willen uitstrekken naar wat God voor hen heeft klaargemaakt!
Stellen die bereid zijn elkaar in alle eerlijkheid te ontmoeten, liefde te ontvangen en zich vanuit God te geven aan de ander! 

Wij garanderen je dat je geen spijt zult krijgen van deze investering!

Data:
5 donderdagavonden:
Maart: 9, 16, 23
April: 6, 13

In het najaar: 

september: 21, 28
oktober: 5,12, 26

Tijd:
Inloop vanaf 19.15. Start:19.30-22.00 uur

Investering:
€350,- per stel.
(Zijn financiën een probleem? Laat het ons weten - we komen er altijd uit!)

Plaatsen: 
Maximaal 12 stellen

Locatie: 
WebNL, Deltageul 101 Stellendam (slechts 30 minuutjes vanaf Rotterdam!)

Inschrijfformulier