Over Bas

Leuk om kennis met je te maken! Ik vertel je graag wat meer over mezelf, zodat je weet met wie je te maken krijgt!

De afgelopen jaren heeft mijn leven een spannende wending genomen. 5 jaar geleden had ik niet durven dromen dat mijn leven er zou uitzien zoals het er nu uitziet. Nogal cliché? Bij mij niet! 

Nadat ik een aantal jaren als leerkracht voor de groep had gestaan, vond ik het tijd om mijn horizon te verbreden. Ik begon aan de Masteropleiding Gedragsspecialist bij het Seminarium voor Orthopedagogiek waar ik veel wetenschappelijke kennis opdeed over gedrag. 

In diezelfde periode (net 2 jaar getrouwd) kwamen we relationeel in een heftige periode terecht. Onverwerkte pijn uit mijn verleden achtervolgde me en hield me in zijn greep. Ik wilde er uit, maar het lukte niet. Door het volgen van individuele en groepsgesprekken kreeg ik beter zicht in mijn gedrag en begreep ik welke sleutels ik kon hanteren. Ik begon mezelf beter te leren kennen en meer van mezelf te houden. Dat resulteerde in het begin in een hoop geruzie en miscommunicatie in mijn relatie met Herma.
Tegelijkertijd merkte ik dat de gesprekken me inzichtelijk hadden geholpen, maar ik slaagde er niet in dat te doen wat goed voor me was. Om wanhopig van te worden. En hoewel ik als kind gelovig was opgevoed, had ik niet het idee dat het geloof me echt verder kon brengen.
Totdat... ik op de trainingsschool voor pastoraat en bevrijding inzicht kreeg in de geestelijke wereld. Ik leerde leugens ontmaskeren en sleutels hanteren om vrij te komen van verkeerde patronen.
Nu leef ik als nooit te voren. Natuurlijk heb ik zo m'n struggles, maar ik geniet van het leven! 

Ik zie er naar uit jouw verhaal te horen en wil je graag helpen jouw struggles te tackelen. De koffie staat klaar!

Bas Villerius